ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ

Εταιρεία Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής Ελλάδος
Ε.Γ.Ο.Ι.Ε

Φόρμα Αιτήσεως

Κάντε κλικ και αποκτήστε πρόσβαση σε προνόμια εκπαίδευσης

Γιατί να γίνω Μέλος;

Η Ενεργή Συμμετοχή και η Συνεργασία Όλων των Γενικών Ιατρών της Χώρας μας Αποτελεί τον Κύριο Λόγο Ίδρυσης του.

Ποιος είναι ο Μακροπρόθεσμος Στόχος μας;

Καθολικά, παραμένει η διαρκής βελτίωση των δεξιοτήτων και η αλλαγή στάσεων και συμπεριφορών στην καθημερινή κλινική πράξη, με απώτερο σκοπό την επιστημονική και επαγγελματική ανέλιξη του κάθε μέλους υπό τη διαρκή στήριξη των υπολοίπων μελών.

Τι Στάση Κρατάμε;

Η στάση μας απέναντι στην ειδικότητά μας, το όραμα και η διάθεση μας να επηρεάσουμε τις εξελίξεις που την αφορούν, καθορίζει την απόφασή μας να γίνουμε μέλη.

Πώς Μπορώ να Βελτιωθώ;

Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ, δίνει την ευκαιρία σε όλα τα μέλη του να συμμετέχουν σε ομάδες και υπό-ομάδες εργασίας ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις δεξιότητές τους.

Για κάθε μέλος που το επιθυμεί διαμορφώνεται ανάλογα με τις προσωπικές του επιθυμίες και ανάγκες ένα ατομικό πλάνο συμμετοχής και στήριξης.

Μέσα από την ατομική συμμετοχή σε μια συλλογική προσπάθεια τα μέλη του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ δημιουργούν υγιείς βάσεις και προϋποθέσεις για την ποιοτική αναβάθμιση και ανάδειξη της ειδικότητας μας αλλά και την αξιοπρεπή ανάληψη των ευθυνών και της λειτουργίας που δικαιωματικά κατέχει στο σύστημα υγείας, την Ελληνική αλλά και την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα.

Ποιος είναι ο στόχος μας;

Η εγγραφή στον ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ επιβεβαιώνει την επιλογή μας να συμμετέχουμε ενεργά, σε μια μεγάλη επιστημονική οικογένεια και όμορφη παρέα συναδέλφων, οι οποίοι:

  • Χωρίς δισταγμό εντοπίζουν, κατονομάζουν και αξιολογούν αδυναμίες, παραλείψεις και στρεβλώσεις,
  • Έχοντας ενεργή παρουσία, ζωντανές ιδέες και οράματά, επιδιώκουν να βελτιώσουν συνθήκες και διαδικασίες.